Poslovni prostor - Kuršumlija Toplički

Prolom Banja, Kuršumlija Kuršumlija Toplički 18433

For Sale 100.000€
Karakteristike nekretnine
Description

Pansioni sa restoranom Prolom Banja

Pansioni sa restoranom Prolom Banja na prodaju. Kompleks se sastoji od prednjeg dvorišta sa restoranom, kućom na dva nivoa, dva zasebna apartmana kao posebni objekti i zemljišta u nastavku od 19042 m2.

Prednje dvorište je do samog asfaltnog puta za Prolom Banju i površine je 383 m2. Glavna kuća je u tri nivoa, prizemlje sa garažom ( ili letnjom kuhinjom ) i sprat sa balkonom i potkrovlje. Sprat i potkrovlje su površine od oko 45 m2, opremljeni kuhinjom, kupatilom i toaletom. Sve je sređeno u etno stilu i odlično je kako za život tako i za iznajmljivanje.

Restoran je površine oko 100 m2 sa zasebnim popločanim dvorištem prema putu. Poseduje kuhinju, 2 toaleta i 70-ak mesta za sedenje, kao i svu neophodnu opremu.

Apratmani su u dva zasebna objekta u formi brvnare na dva nivoa sa terasom i kupatilom, površine 20-ak m2. Zemljište ko je se nadovezuuje na dvorište sa objektima ukupne površine 19024 m2 sastoji se od malo prednje šume prema apartmanima i u nastavku poljoprivredno zemljište.

Postoji mogućnost dokupa okolnog zemljišta u saradnji sa agencijom. Sopstveni izvor prolom vode koji je sproveden vodovodom u sve objekte. Privatna svojina. Dodatne informacije možete pogledati na sajtu agencije www.znamenkapital.com

Vladimir Vučković
+381 65 9 291 700
Agent sa licencom posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti izdatom od strane nadležnog ministarstva
Detaljno

Greška: Obrazac za kontakt nije pronađena.