Renoviranje i opremanje nepokretnosti

Kod prodaje nepokretnosti vrlo je bitna priprema same nepokretnosti pre prezentacije zainteresovanim kupcima. Priprema podrazumeva čišćenje nepokretnosti od viška ili svih stvari ukoliko se prodaje(iznajmljuje) bez nameštaja, kao i izvođenje određenih građevinskih radova za koje se proceni da su ekonomski opravdani. Kod prodaje je najčešće sem čišćenja dovoljno krečenje nepokretnosti da bi se ostavio sasvim novi utisak na potencijalne kupce.

Kod iznajmljivanja u obzir mogu doći i druge vrste građevinskih radova,kao na primer: sređivanje kupatila, stolarije, parketa i svega ostalog što klijent proceni da je ekonomski isplativo. Pre iznajmljivanja u obzir može doći i opremanje nepokretnosti nameštajem, naročito onim koji je najviše statičan kao što su kuhinjski elementi i ugradni ormari.

Skoro svi kupci nepokretnosti odmah po kupovini imaju potrebu za renoviranjem ili u slučaju novogradnje za prilagođavanjem kupljene nepokretnosti.

Prilikom prilagođavanja stambenog prostora poslovnoj nameni javlja se potreba za smanjenjem kupatila, rušenjem određenih ne nosećih zidova, pregrađivanjem prostorija ili probijanjem spoljnog izlaza u slučaju prizemnih nepokretnosti.

Sve gore navedene građevinske radove i mnoge druge, kao naši klijenti možete obaviti sa našim poslovnim saradnikom preduzećem BLUE CRANE DOO NIŠ.Ponuda je upotpunjena i mogućnošću izrade nameštaja po meri od iverice i drveta kao što su kuhinjski elementi , ugradni ormari , stolovi, police, cipelari i ostali nameštaj.

Možete se za gore navedene usluge obratiti nama ili direktno izvršiocu radova BLUE CRANE DOO NIŠ na broj telefona 064-61-62-814 ili elektronskom poštom na info@drvenac.com

Naši klijenti imaju u skladu sa dogovorom prednost pri izvršenju radova i određene popuste.
Ove usluge su naročito korisne klijentima koji imaju prebivalište van mesta gde se nepokretnost nalazi, napominjemo da takvi klijenti mogu uspostaviti saradnju sa nama daljinskim putem u skladu sa zakonom i telefonskim dogovorom.