Akcija za prodavce nekretnina

Prodajete kuću,stan,lokal,zemljište? Lokacija Niš i okolina od 50km, sve površine.

Najbolji način da obavite prodaju kuća,stanova i zemljišta je preko registrovane agencije za promet nepokretnosti sa licenciranim agentima. Mi ispunjavamo sve zakonske uslove. Vaše je samo da imate potpisan Ugovor o posredovanju sa nama što je neophodan zakonski uslov.

Agencija ZNAMEN KAPITAL vam nudi da sve obavite od kuće. Kako ? Na dva načina.

Prvi način: pozovete nas telefonom da bismo razmenili osnovne informacije, mi vama šaljemo kurira na vrata koji vam donosi dokumenta na potpis u dogovoreno vreme, vi potpisujete i odmah dobijate vaše primerke i time su ispunjene zakonske obaveze da naše posredovanje može da počne.Fotografije nam šaljete po dogovoru.

Drugi način: pozovete nas telefonom da bismo razmenili osnovne informacije, pošaljete nam mailom određena dokumenta koja su po zakonu potrebna za zaključenje Ugovora o posredovanju, mi vama ubrzo šaljemo ugovor na potpis, vi nama potpišete elektronskim potpisom i vratite, vama odmah šaljemo vaš primerak i naše posredovanje može da počne.
Napominjemo da tokom promotivnog perioda usluge kurira i potpisivanje ugovora za vas su besplatni. Agencija snosi te troškove, vi plaćate ugovorenu proviziju od 3% i to po naplati.

Agencija osmišljava tekst oglasa, pozicionira nepokretnost na mapi i vrši oglašavanje na najposećenijim oglasnicima u Srbiji tako da će vaš oglas vrlo brzo od našeg prvog kontakta postati vidljiv.
Napominjemo da tokom promotivnog perioda usluge izrade oglasa, mapiranje nepokretnosti i oglašavanje su za vas besplatni. Agencija snosi te troškove, vaše je samo da platite ugovorenu proviziju od 3% i to kad dobijete novac od kupoprodaje.
Agencija tokom perioda oglašavanja vrši test vaše cene u odnosu na tržište i šalje vam periodične izveštaje u skladu sa dogovorom.
Agencija komunicira sa zainteresovanim kupcima, vrši selekciju zainteresovanih te sa ozbiljnim kupcima pristupa pregovorima i organizuje obilazak nekretnine, a sve u dogovoru sa vama.
Kad se ugovori cena agencija vas povezuje sa kupcem, šalje vam kupoprodajni ugovor i detaljan opis daljnje procedure prodaje i naravno pomaže u realizaciji.
Po dobijanju novca uplaćujete ugovorenu proviziju našoj agenciji i dobijate fiskalni račun u skladu sa zakonom.
Prodaja kuća,stanova i lokala ide kako vi određujete i to sa vašim minimalnim angažovanjem.
Ovakav način posredovanja je posebno pogodan za sve vlasnike nepokretnosti koji ne žive u Nišu i okolini ili koji su poslovno sprečeni da obilaze agencije a žele da na savremen i poslovan način nadju najbolju ponudu za svoju nepokretnost.
Pozovite nas na 018-291-700 ili 065-9-291-700 ili nam pošaljite e-mail na znamen@znamen.rs i sve krene brže nego što očekujete.