Akcija za prodavce zemljišta

Prodajete zemljište? Sve lokacije, sve površine.

Najbolji način za prodaju zemljišta je preko registrovane agencije za promet nepokretnosti sa licenciranim agentima.
Mi ispunjavamo sve zakonske uslove. Vaše je samo da imate potpisan Ugovor o posredovanju sa nama što je neophodan zakonski uslov.

Agencija ZNAMEN KAPITAL vam nudi da sve obavite od kuće. Kako ? Na dva načina.

Prvi način: pozovete nas telefonom da bismo razmenili osnovne informacije, mi vama šaljemo kurira na vrata koji vam donosi dokumenta na potpis u dogovoreno vreme, vi potpisujete i odmah dobijate vaše primerke i time su ispunjene zakonske obaveze da naše posredovanje može da počne.

Drugi način: pozovete nas telefonom da bismo razmenili osnovne informacije, pošaljete nam mailom određena dokumenta koja su po zakou potrebna za zaključenje Ugovora o posredovanju, mi vama ubrzo šaljemo ugovor na potpis, vi nama potpišete elektronskim potpisom i vratite, vama odmah šaljemo vaš primerak i naše posredovanje može da počne.

Napominjemo da tokom promotivnog perioda usluge kurura i potpisivanje ugovora za vas su besplatni. Agencija snosi te troškove, vi plaćate ugovorenu proviziju od 3% i to po potpisivanju kupoprodajnog ugovora.

Agencija osmišljava tekst oglasa za prodaju zemljišta, pozicionira parcelu na geografskoj mapi i vrši oglašavanje na više najposećenijih oglasnika u Srbiji tako da će vaš oglas vrlo brzo od našeg prvog kontakta postati vidljiv.

Napominjemo da tokom promotivnog perioda usluge izrade oglasa, mapiranje parcele i oglašavanje su za vas besplatni. Agencija snosi te troškove, vaše je samo da platite ugovorenu proviziju od 3% i to kad dobijete novac od kupoprodaje.

Agencija tokom perioda oglašavanja vrši test vaše cene u odnosu na tržište i šalje vam periodične izveštaje u skladu sa dogovorom. Agencija komunicira sa zainteresovanim kupcima, vrši selekciju zainteresovanih te sa ozbiljnim kupcima pristupa pregovorima, a sve u dogovoru sa vama.
Kad se ugovori cena agencija vas povezuje sa kupcem, šalje vam kupoprodajni ugovor i detaljan opis daljnje procedure i naravno pomaže u realizaciji.
Po dobijanju novca uplaćujete ugovorenu proviziju našoj agenciji i dobijate fiskalni račun u skladu sa zakonom.
Sve ide kako vi određujete i to sa vašim minimalnim angažovanjem.
Mnogo toga nismo napisali u ovom tekstu, a tiče se naših načina kako nalazimo kupce i kako sve pomažemo klijentima da što bolje prođu i to zato da ne bi tekst bio suviše dugačak, da imamo o čemu da porazgovaramo kad nas pozovete, a i da ne vidi sve konkurencija zato što jedini nudimo ovakvu uslugu na tržištu.
Pozovite nas na 018-291-700 ili 065-9-291-700 ili nam pošaljite mail na znamen@znamen.rs i sve krene brže nego što očekujete.

KONTAKT PODACI