Zakup nekretnina

Agencija Znamen kapital nudi uslugu posredovanja u zakupu nepokretnosti.

Zakupodavcima pomažemo u određivanju cene zakupa, savetujemo o ekonomski opravdanim ulaganjima u nepokretnosti pre zakupa u smislu čišćenja, renoviranja, opremanja i organizujemo izvođenje svih radova na teritoriji Nišavskog okruga u saradnji sa našim poslovnim partnerima.

Pomažemo klijentima kod izrade ugovora o zakupu i informišemo klijenta o svim zakonskim i poreskim obavezama koje proističu iz zakupa.

Ukoliko se klijent odluči na dugoročnu saradnju sa našom agencijom nudimo uslugu kontrole izmirenja obaveza zakupca kroz proveru plaćanja računa na ime zakupodavca( struje, toplane, zajedničkih troškova, kablovske televizije, telefona i dr.), prijavljujemo i odjavljujemo broj stanara predsedniku kućnog saveta radi pravilnog obračuna troškova vode, iznošenja smeća, zajedničkih troškova i dr. Nudimo i uslugu plaćanja poreza na imovinu i poreza na zakup u ime zakupodavca. U skladu sa unapred postignutim dogovorom vršimo proveru načina korišćenja nepokretnosti ( davanje u podzakup, koliko stanara koristi nepokretnost, očuvanost nameštaja i bele tehnike i drugo po dogovoru.

Sve izveštaje klijenti mogu dobijati telefonom,sms-om,elektronskom poštom,a sve u skladu sa dogovorom i ugovorom sa klijentom.

Ukratko nudimo savremenu, celokupnu uslugu našim klijentima u skladu sa evropskim tendencijama.

Posebno ističemo da uz pomoć naše agencije možete vršiti zakup poljoprivrednog zemljišta o čemu se bliže možete obavestiti na našoj stranici POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE.

Posebna prednost naše agencije je što svu papirologiju sa nama možete obaviti poštom i elektronskom poštom.
Sve što treba je da nas za početak kontaktirate na neki od ponuđenih načina, sve ostalo je stvar dogovora.

BIRAJTE USLOVE I TROŠKOVE POSLOVANJA SA NAMA