Četvorosobni - Pantelej Nišavski

Matejevački put Somborski bulevar, Pantelej Niš Nišavski 18000

100.320€
31
Karakteristike nekretnine
  • Četvorosobni
  • 3 Spavaće sobe
  • 1 kupatilo
  • Built 2025
  • Površina 76 m²
  • Novogradnja
  • Toalet
Description

Prodaja stana sa tri spavaće sobe u Nišu

Prodaja stana  sa tri spavaće sobe u Nišu površine 76 m2. Dobra lokacija sa najboljom cenom u Gradu.

Lokacija je  blizu novog kružnog toka na Somborskom bulevaru i Metejavačkom putu. Odlična saobraćajna veza sa Gradom i jako blizu do uključenja na auto-put. Sve izgrađeno na tom potezu sa svim sadržajima.

Osnovna škola na 700m ,obdanište još bliže. Po planu u tom delu Grada predviđena izgradnja centra naselja sa jezerom, trim stazama, domom zdravlja, botaničkom baštom.

Zgrada se gradi po svim propisima i standardima, ali su predviđeni i dodaci koji će učiniti zgradu dobrim i lepim mestom za život. Od karakteristika izdvajamo sledeće: izolacija kamena vuna od 10cm, spoljna stolarija 6 komorna PVC u boji sa troslojnim staklom, jasenov parket, razvučena optička i kablovska mreža u stanu, inverter klime, norveški radijatori, interfon, sigurnosna vrata, roletne,lift, uz svaki stan ide podrumska prostorija. Zgradu će svakako izdvajati fasada koja ima alubond elemente.

Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim delom, tri spavaće sobe, kupatila, toaleta i terase ( videti skicu). U istoj strukturi u ponudi i  stan površine od 87 m2.

Površina stanova od 47 do 87 m2.

Odlična prilika za kupovinu i investiciju. Najbolja cenovna ponuda u Nišu. Cena je 1320 eura za kvadratni metar stana sa uračunatim PDV-om . Mogućnost povraćaja PDV-a . Početna uplata od 10 do 30%, ostalo u ratama po dogovoru. Stanovi su u izgradnji sa rokom useljenja na leto 2025 godine.

Postoji mogućnost kupovine parking mesta u dvorištu zgrade ili u podzemnoj garaži. Cena za kupce stanova je od 3000 do 5000 eura za parking mesto.

Rezervacije i dodatne informacije na 065-92-91-700. Agencija neće naplatiti proviziju kupcima stanova.

 


Vladimir Vučković
+381 65 9 291 700
Agent sa licencom posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti izdatom od strane nadležnog ministarstva
Detaljno

Greška: Obrazac za kontakt nije pronađena.