Gradjevinsko zemljište Prodato - Crveni Krst Nišavski

Bulevar Nikola Tesla, Crveni Krst Niš Nišavski 18000

Prodato
Karakteristike nekretnine
Gradjevinsko zemljište
Description

Plac Bulevar Nikola Tesla 

Građevinsko zemljište Niš ukupne površine 4800 m2. Katastarski zemljište se vodi kao gradsko građevinsko zemljište. Po projektu prilaz Bulevaru Nikola Tesla sa dve strane i izlaz na Sokobanjsku ulicu.

Grad parcelisao i završio otkup zemljišta. Tako da investitor može izvršiti izgradnju puta kao pristup Bulevaru Nikola Tesla a nadoknaditi troškove preko komunalne takse sa Gradom. Na zemljištu postoji objekta sa uvedenom strujom.

Po planu generalne regulacije zemljište je predviđeno za poslovno-trgovinski kompleks površine 3461 m2. Predviđena gradnja u funkciji poslovanja. Dopunske delatnosti trgovina, ugostiteljstvo, zdravstvo i ostalo. Ostala površina od 1426 m 2 je predvidjena za stambenu gradnju. Agencija poseduje informaciju o lokaciji.

Izlaz i na Sokobanjsku ulicu. Udaljenost od uključenja na auto-put od samo 1,5 km čini ovu lokaciju dodatno interesantnom. Agencija ima potpisane ugovore sa vlasnicima. Cena je 16,5 EUR/ m2 što ponudu čini izuzetno povoljnom.. Za sve dodatne informacije kontaktirati ZNAMEN KAPITAL doo na 065-92-91-700 ili posetite naš sajt za dodatne informacija www.znamenkapital.com

Vladimir Vučković
+381 65 9 291 700
Agent sa licencom posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti izdatom od strane nadležnog ministarstva
Detaljno
[contact-form-7 404 "Not Found"]