Poslovni prostor Prodato - Medijana Nišavski

bb Obrenovićeva, Medijana Niš Nišavski 18000

Prodato
Karakteristike nekretnine
Description

Lokal centar Niš

Lokal centar Niš površine 111 m2. U sređivanje lokala uložena značajna sredstva tako da se novi vlasnik može brzo useliti u lep i funkcionalan prostor po odličnoj ceni.

Lokal se nalazi na prvom spratu trgovinsko – poslovnog centra Kalča, u lameli preko puta Dunav osiguranja. Lokal ima mokri čvor i spoljne prozore. Cena 747 EUR za kvadratni metar lokala. Prostor je kompletno renoviran. Prodaje se sa postojećim nameštajem.

Lokal poseduje dva ulaza. Sastoji se od glavne prostorije, manje prostorije sa sostvenim spoljnim ulazom, mokri čvor se sastoji od dve  prostorije i postoji manja prostorija pri dnu prostora ( videti skicu ). Trenutno knaufom pregrađena velika prostorija na dva dela i to se lako može vratiti u prvobitno stanje. Troškovi mesečnog održavanja 70 din po metru kvadratnom. Stakleni zid u dužini od 6m sa dva prozora koji se otvaraju.

Vlasnik fizičko lice 1/1. Centar Kalča se nalazi u epicentru Niša i kao takav je prepoznatljiv i poznat svima u Gradu i ovom delu Srbije. Cena ovako sređenog poslovnog prostora i na centralnoj lokaciji je veoma dobra ponuda. Za sve ostale informacije kontakt telefon 065-92-91-700.

Vladimir Vučković
+381 65 9 291 700
Agent sa licencom posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti izdatom od strane nadležnog ministarstva
Detaljno

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka