Četvorosobni - Medijana Nišavski

prvi sprat Jovana Ristića, Medijana Niš Nišavski 18000

77.000€
22
Karakteristike nekretnine
Description

Stan za poslovni prostor Niš

Stan za poslovni prostor Niš uknjižene površine od 102 m2 uz terase od 15-ak kvadratnih metara. Stan skoro celom površinom ima urađen mermerni pod što čini dodatnu prednost za poslovni prostor.

Visina plafona je od 3,1 do 3,5 m što je još jedna pogodnost za stan kao poslovni prostor. Veća terasa je delom zastakljena. Prodaje se polunamešten. Uz stan ide i pripadajuća podrumska prostorija. Klimatizovan. Južna orjentacija. Stan ima sopstveno etažno parno grejanje. Raspored prostorija sa dimenzijama možete pogledati na fotografiji u prilogu. Ukupna površina stana je oko 120 m2.

Stan je odličan i za stanovanje zbog dobrog rasporeda i komfornih prostorija. Stanovanje u ovakovom stanu ima posebnu nesvakidašnju draž i pruža osećaj otmenosti. Orjentacija većeg balkona,  kuhinje  sa trpezarijom i biblioteke prema unutrašnjem dvorištu same zgrade pruža osećaj mira i svežine. Stan je uknjižen, privatna svojina 1/1 i u potpunosti je spreman za kupca.

Lokacija stan za poslovni prostor je odlična i za poslovne namene i za stanovanje. Lokacijski pripada centru grada i u blizini su svi potrebni sadržaji. Orjentacija prema ulici pruža mogućnost diretnog reklamiranja. Pogodno i za hostele, ordinacije i kancelarije.

Za sve dodatne informacije kontaktirati agenciju ZNAMEN KAPITAL.


Vladimir Vučković
+381 65 9 291 700
Agent sa licencom posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti izdatom od strane nadležnog ministarstva
Detaljno

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka