Četvorosobni Prodato - Medijana Nišavski

prvi sprat Jovana Ristića, Medijana Niš Nišavski 18000

Prodato
22
Karakteristike nekretnine
Description

Stan za poslovni prostor Niš

Stan za poslovni prostor Niš uknjižene površine od 102 m2 uz terase od 15-ak kvadratnih metara. Stan skoro celom površinom ima urađen mermerni pod što čini dodatnu prednost za poslovni prostor.

Visina plafona je od 3,1 do 3,5 m što je još jedna pogodnost za stan kao poslovni prostor. Veća terasa je delom zastakljena. Prodaje se polunamešten. Uz stan ide i pripadajuća podrumska prostorija. Klimatizovan. Južna orjentacija. Stan ima sopstveno etažno parno grejanje. Raspored prostorija sa dimenzijama možete pogledati na fotografiji u prilogu. Ukupna površina stana je oko 120 m2.

Stan je odličan i za stanovanje zbog dobrog rasporeda i komfornih prostorija. Stanovanje u ovakovom stanu ima posebnu nesvakidašnju draž i pruža osećaj otmenosti. Orjentacija većeg balkona,  kuhinje  sa trpezarijom i biblioteke prema unutrašnjem dvorištu same zgrade pruža osećaj mira i svežine. Stan je uknjižen, privatna svojina 1/1 i u potpunosti je spreman za kupca.

Lokacija stan za poslovni prostor je odlična i za poslovne namene i za stanovanje. Lokacijski pripada centru grada i u blizini su svi potrebni sadržaji. Orjentacija prema ulici pruža mogućnost diretnog reklamiranja. Pogodno i za hostele, ordinacije i kancelarije.

Za sve dodatne informacije kontaktirati agenciju ZNAMEN KAPITAL.


Vladimir Vučković
+381 65 9 291 700
Agent sa licencom posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti izdatom od strane nadležnog ministarstva
Detaljno

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka