Lokal u Nišu

Lokal u Nišu u dva nivoa ukupne površine 139 m2. U cenu uračunata i dva parking mesta koja su u postupku prenamene u garažu koja bi se mogla priključiti lokalu. Ukupna površina garaže je 25 m2 .

Sam lokal je povšine 29 m2 sa dodatnom galerijom od 10 m2, iz lokala vodi stepenište u podrumsku prostoriju površine 100 m2 sa prozorima. Lokal je na dobroj lokaciji u Nišu, u Prvomajskoj ulici.  Pogodna za igraonicu, zdravstvenu delatnost ili  odgovarajuće ugostiteljske namene.

Ukupna cena je 99.000 EURA.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte agenciju ZNAMEN KAPITAL.

Novi stan Somborski bulevar

Novi stan Somborski bulevar

Dvosoban stan Niš površine 61 m2. Stan se nalazi na Somborskom bulevaru. Bez okolnih zgrada. Agencija u ponudi u istoj zgradi ima stanove od 42 do 74 m. Parking mesta nadzemna  ispred zgrade sleduju po dogovoru, dok se parking mesta u garaži dodatno kupuju. Stanovi  su sa spoljnom pvc stolarijom, sigurnosnim vratima, tarkett parketom, tuš kabinom i ostalom opremom.  Nova zgrada iz temelja, lift. Lokacija zgrade je na 400 m od marketa IDEA i autobuske stanice, 600 m od obdaništa, 900 m od pijace, na Durlanu, 700 m od OŠ Čegar i 750 m od OŠ Mika Antić. Useljenje i primopredaja septembra meseca 2019. godine.Cena 750 eura/ m2. Za dodatne informacije kontaktirati agenciju Znamen kapital na 065-92-91-700 ili posetiti našu internet stranicu www.znamenkapital.com

btr
btr
btr
btr
btr
btrhdr


Dvosoban stan Somborski bulevar

Dvosoban stan Somborski bulevar

Dvosoban stan Niš površine 51 m2. Stan se nalazi na Somborskom bulevaru. Bez okolnih zgrada. Na prodaju u istoj zgradi i stanovi od 42 do 74 m. Parking mesta nadzemna  ispred zgrade sleduju po dogovoru, dok se parking mesta u garaži dodatno kupuju. Stanovi  su sa spoljnom pvc stolarijom, sigurnosnim vratima, tarkett parketom, tuš kabinom i ostalom opremom. Nova zgrada iz temelja, lift. Lokacija zgrade je na 400 m od marketa IDEA i autobuske stanice, 600 m od obdaništa,  90 m od pijace na Durlanu, 700 m od OŠ Čegar i 750 m od OŠ Mika Antić. Useljenje i primopredaja septembra meseca 2019. godine.Cena 750 eura/ m2. Za dodatne informacije kontaktirati agenciju Znamen kapital na 065-92-91-700 ili posetiti našu internet stranicu www.znamenkapital.com

btr
btr
btr
btr
Trosoban stan Niš

Trosoban stan Niš

Trosoban stan Niš površine 74 m2. Stan se nalazi na Somborskom bulevaru. Bez okolnih zgrada. Stan je na četvrtom  spratu stambene zgrade. Parking mesta nadzemna  ispred zgrade sleduju po dogovoru, dok se parking mesta u garaži dodatno kupuju. Stan je opremljen  spoljnom pvc stolarijom, sigurnosnim vratima, tarkett parketom, tuš kabinom i ostalom opremom.  Nova zgrada iz temelja, lift. Lokacija zgrade je na 400 m od marketa IDEA i autobuske stanice, 600 m od obdaništa, 900 m od Durlanske pijace, 700 m od OŠ Čegar i 750 m od OŠ Mika Antić. Useljenje i primopredaja septembra meseca 2019. godine. Cena 750 eura/ m2. Za dodatne informacije kontaktirati agenciju Znamen kapital na 065-92-91-700 ili posetiti našu internet stranicu www.znamenkapital.com

Dvosoban stan Niš

Dvosoban stan Niš

Dvosoban stan Niš površine 42 m2. Stan se nalazi na Somborskom bulevaru. Bez okolnih zgrada. Na prodaju tri dvosobna stana slične strukture ( pogledati skice stana ), na drugom i trećem spratu stambene zgrade. Agencija u ponudi u istoj zgradi ima stanove od 42 do 74 m. Parking mesta nadzemna  ispred zgrade sleduju po dogovoru, dok se parking mesta u garaži dodatno kupuju. Stanovi  su sa spoljnom pvc stolarijom, sigurnosnim vratima, tarkett parketom, tuš kabinom i ostalom opremom.  Maksimalna iskorišćenost prostora, bez gubitka prostora zbog hodnika, sa komfornim kupatilom i spavaćom sobom i velikim dnevnim boravkom. Nova zgrada iz temelja, lift. Lokacija zgrade je na 400 m od marketa IDEA i autobuske stanice, 600 m od obdaništa,  900 m od Durlanske pijace, 700 m od OŠ Čegar i 750 m od OŠ Mika Antić. Useljenje i primopredaja septembra meseca 2019. godine.Cena 750 eura/ m2. Za dodatne informacije kontaktirati agenciju Znamen kapital na 065-92-91-700 ili posetiti našu internet stranicu www.znamenkapital.com

btr

Zemljište za privredne namene

Zemljište za privredne namene

Zemljište za privredne namene  površine 8610 m2.  Po planovima izgradnje zemljište se nalazi u zoni gradnje po pravilima za poslovno – trgovinski kompleks. Do parcele je asfaltni put. Parcela se graniči sa već izgrađenim privrednim objektima tako da je sva potrebna infrastruktura do placa. Nalazi se odmah na početku Čamurlijskog puta. Uključenja na auto – put na 1 km udaljenosti. Aerodrom na manje od 2 km. Odlična lokacija za logistiku. Pravilan oblik parcele. Privatna svojina. Cena je 50 EUR za metar kvadratni zemljišta. Za dogovor kontaktirati agenciju ZNAMEN KAPITAL.

Zemljište u privrednoj zoni

Zemljište u privrednoj zoni

Zemljište u privrednoj zoni površine 8189 m2.  Po planu izgradnje zemljište se nalazi u zoni za gradnju po pravilima za proizvodno – trgovinski – kompleks. Lokacija je na Čamurlijskom putu odmah do nove garaže Nišekspresa tako da je izvedena infrastruktura uključujući i asfaltni prilaz. Mogućnost proširenja do 2 ha u celini , može i veća površina. Mogućnost za priključak na gas. Uključenja na auto – put na 1 km od parcele. Pravilnog oblika, privatna svojina 1/1. Mogućnost dogovora, kontaktirati agenciju ZNAMEN KAPITAL.

 

Zemljšte kod aerodroma Surčin

Zemljšte kod aerodroma Surčin

Zemljšte kod aerodroma Surčin površine 11323 m2. Katastarski se vodi kao građevinsko zemljište.Ukupna površina parcele je 28306 m2 i može se kupiti u celosti. Privatna svojina. Parcela okužena pristupnim katastarski  ucrtanim putevima. Parcela se nalazi u zoni proširenja Aerodroma Nikola Tesla u Surčinu. Cena je 16 EURA za metar kvadratni zemljišta.


Plac na Bulevaru cara Kostantina

Plac na Bulevaru cara Kostantina

Plac na Bulevaru cara Kostantina površine 1117 m2. Pravilnog oblika, širina do Bulevara 20 m. Svi priključci do placa. Gradsko građevinsko zemljište. Po planu predviđena gradnja poslovno – trgovinski kompleks.  Mogućnost proširenja tako da ukupno zemljište bude površine 2235 m, širine prema Bulevaru 40 m. Udaljenost od uključenja na auto – put 9 km. Odlično i za poslovne i za prodajne objekte. Retko slobodna parcela na Bulevaru.  Cena je 95 eura za metar kvadratni zemljišta.  Privatna svojina 1/1.

Zemljište do petlje Niš

Zemljište do petlje Niš

Zemljište do petlje Niš – Donji Matejevac površine 3027 m2. Privatna svojina, pordaje se u celosti. Izlazi na glavni asfaltni put u širini od 31 m. Udaljenost od same petlje 100 m, a od uključenja na auto – put Beograd – Niš- Sofija je 300 m. Lokacija čini zemljište pogodnim za parkinge ili kao punkt za sakupljenje čvrstog otpada. Pogodno za sve što ne traži objekte od čvrstog materijala zato što se  trenutno vodi u zoni zelenila kao poljoprivredno zemljište. Cena je 10 eura za metar kvadratni zemljišta. Za sve dodatne infomracije posetite www.znamenkapital.com ili nas kontaktirajte na 065-92-91-700.