Zemljište za privredne namene

Zemljište za privredne namene

Zemljište za privredne namene  površine 8610 m2.  Po planovima izgradnje zemljište se nalazi u zoni gradnje po pravilima za poslovno – trgovinski kompleks. Do parcele je asfaltni put. Parcela se graniči sa već izgrađenim privrednim objektima tako da je sva potrebna infrastruktura do placa. Nalazi se odmah na početku Čamurlijskog puta. Uključenja na auto – put na 1 km udaljenosti. Aerodrom na manje od 2 km. Odlična lokacija za logistiku. Pravilan oblik parcele. Privatna svojina. Cena je 50 EUR za metar kvadratni zemljišta. Za dogovor kontaktirati agenciju ZNAMEN KAPITAL.

Zemljište u privrednoj zoni

Zemljište u privrednoj zoni

Zemljište u privrednoj zoni površine 8189 m2.  Po planu izgradnje zemljište se nalazi u zoni za gradnju po pravilima za proizvodno – trgovinski – kompleks. Lokacija je na Čamurlijskom putu odmah do nove garaže Nišekspresa tako da je izvedena infrastruktura uključujući i asfaltni prilaz. Mogućnost proširenja do 2 ha u celini , može i veća površina. Mogućnost za priključak na gas. Uključenja na auto – put na 1 km od parcele. Pravilnog oblika, privatna svojina 1/1. Mogućnost dogovora, kontaktirati agenciju ZNAMEN KAPITAL.

 

Zemljšte kod aerodroma Surčin

Zemljšte kod aerodroma Surčin

Zemljšte kod aerodroma Surčin površine 11323 m2. Katastarski se vodi kao građevinsko zemljište.Ukupna površina parcele je 28306 m2 i može se kupiti u celosti. Privatna svojina. Parcela okužena pristupnim katastarski  ucrtanim putevima. Parcela se nalazi u zoni proširenja Aerodroma Nikola Tesla u Surčinu. Cena je 16 EURA za metar kvadratni zemljišta.


Plac na Bulevaru cara Kostantina

Plac na Bulevaru cara Kostantina

Plac na Bulevaru cara Kostantina površine 1117 m2. Pravilnog oblika, širina do Bulevara 20 m. Svi priključci do placa. Gradsko građevinsko zemljište. Po planu predviđena gradnja poslovno – trgovinski kompleks.  Mogućnost proširenja tako da ukupno zemljište bude površine 2235 m, širine prema Bulevaru 40 m. Udaljenost od uključenja na auto – put 9 km. Odlično i za poslovne i za prodajne objekte. Retko slobodna parcela na Bulevaru.  Cena je 110 eura za metar kvadratni zemljišta.  Privatna svojina 1/1.

Zemljište do petlje Niš

Zemljište do petlje Niš

Zemljište do petlje Niš – Donji Matejevac površine 3027 m2. Privatna svojina, pordaje se u celosti. Izlazi na glavni asfaltni put u širini od 31 m. Udaljenost od same petlje 100 m, a od uključenja na auto – put Beograd – Niš- Sofija je 300 m. Lokacija čini zemljište pogodnim za parkinge ili kao punkt za sakupljenje čvrstog otpada. Pogodno za sve što ne traži objekte od čvrstog materijala zato što se  trenutno vodi u zoni zelenila kao poljoprivredno zemljište. Cena je 10 eura za metar kvadratni zemljišta. Za sve dodatne infomracije posetite www.znamenkapital.com ili nas kontaktirajte na 065-92-91-700.

Plac na Viniku Niš

Plac na Viniku Niš povrišine 1857 m2. Može se kupiti i dodatna površina tako da ukupno iznosi 2584 m2 sve u komadu. Privatna svojina. Katastarski se vodi kao gradsko građevinsko zemljište. Put sa dve strane. Udaljenost od glavnog puta Niš – Kamenica je 350 m kojim prolazi redovna gradska autobuska linija.  Sto metara posle apartmana Imunsan Niš. Izgrađene kuće oko placa tako da je struja do placa. Cena je  10 eura po metru kvadratnom zemljišta. Priroda sa pogledom. Za sve dodatne informacije posetite www.znamenkapital.com

Poljoprivredno zemljište Beograd Lazarevac

Poljoprivredno zemljište Beograd Lazarevac

Poljoprivredno zemljište Beograd Lazarevac sastoji se zemljišta površine 57.774 m2 i sređene kuće površine 60 m2. Lokacija na 5-7 km od Lazarevca u opštini Lazarevac na teritiriji grada Beograda. Asfalt do samog imanja. Na površini od 2,2 ha postoji održavani mladi zasad lešnika 500 sadnica i kajsija 100 sadnica. Priprema zemljišta i sama sadnja su obavljeni po svim merilima od dubinskog oranja do fosforizacije zemljišta kao i đubrenje stajskim đubrivom. Navodnjavanje se vrši bunarskom vodom iz bunara na samom imanju. Zasadi okruženi šumarcima daju izolovanost sa svih strana imanju. Postoji mogućnost kupovine i susedne poljoprivredne parcele povrišine 1,5 ha po ceni od 30 EUR za ar zemljišta , tako da kupac u startu može kupiti površinu od 7ha. Agencija je u posedu analize zemljišta. Na zemljištu se nalazi  i renovirana kuća sa uvedenom strujom. Površina samog stambenog dela kuće je oko 60 m2 plus trem ispred kuće od 10 m2. Kuća je u dobrom stanju i može se koristiti i za stanovanje. Za sve dodatne informacije posetite naš sajt www.znamenkapital.com ili nas kontaktirajte na +381-65-92-91-700.

Gazdinstvo Beograd Lazarevac

Gazdinstvo Beograd Lazarevac

Gazdinstvo Beograd Lazarevac

Gazdinstvo Beograd Lazarevac sastoji se zemljišta površine 57.774 m2 i sređene kuće površine 60 m2. Lokacija na 5-7 km od Lazarevca u opštini Lazarevac na teritiriji grada Beograda. Asfalt do samog imanja. Na površini od 2,2 ha postoji održavani mladi zasad lešnika 500 sadnica i kajsija 100 sadnica. Priprema zemljišta i sama sadnja su obavljeni po svim merilima od dubinskog oranja do fosforizacije zemljišta kao i đubrenje stajskim đubrivom. Navodnjavanje se vrši bunarskom vodom iz bunara na samom imanju. Zasadi okruženi šumarcima daju izolovanost sa svih strana imanju. Postoji mogućnost kupovine i susedne poljoprivredne parcele povrišine 1,5 ha po ceni od 30 EUR za ar zemljišta , tako da kupac u startu može kupiti površinu od 7ha. Agencija je u posedu analize zemljišta. Na zemljištu se nalazi  i renovirana kuća sa uvedenom strujom. Površina samog stambenog dela kuće je oko 60 m2 plus trem ispred kuće od 10 m2. Kuća je u dobrom stanju i može se koristiti i za stanovanje. Za sve dodatne informacije posetite naš sajt www.znamenkapital.com ili nas kontaktirajte na +381-65-92-91-700.

Stan u centru Niša

Stan u centru Niša sa pogledom

Stan u centru Niša sa pogledom površine 56 m2 plus dve terase ukupna površina preko 61 m2.

Stan je uknjižen, privatna svojina 1/1. Nalazi se u potkrovlju zidanom 2006 godine. Zgrada ima komforan parking sa kapijom i ključem. Stan ima dobru stolariju, aluminijumske radijatore, kupatilo sa prozorom i bez ulaganja, pristojne pločice u kuhinji, veću terasu sa odličnim pogledom od Aerodroma do Palilule. Stan je komforan sa velikim dnevnim boravkom sa trpezarijom  i većom terasom dok su kuhinja i manja terasa odvojeni. Kosina ima vrlo malo i to ne manje od visine od 1,8 m i to samo u dve prostorije. tako da su više ukrasni element nego što smanjuju prostor. Lokacija odlična sam centar grada kod SUP-a a mirna ulica Nade Tomić.

Za sve dodatne informacije posetite www.znamenkapital.com ili nas kontaktirajte na 065-92-91-700.

dav

Poljoprivredno zemljište Šumadija

Poljoprivredno zemljište Šumadija

Poljoprivredno zemljište Šumadija okollina Kragujevca opština Batočina ukupne površine 194.801 m2 odnosno 20 hektara. Zainteresovanim kupcima možemo obezbediti još dodatnih 20 ha od susednih parcela. Privatna svojina, kupac dobija vlasništvo 1/1. Zemljište je poljoprivredno sa 2,5 ha šumskog. Blagi nagib u podnožju potok. Osunčano celog dana. Pogodno za orah i lešnik kao i voćarstvo. Udaljenost od centra Beograda 120 km. Udaljenost od uključenja na  auto –put Beograd – Niš 10 km. Cena je 3500 EUR za hektar zemljišta. Za sve dodatne informacije posetite naš sajt www.znamenkapital.com ili nas kontaktirajte na 065-92-91-700.